-Vad är det?


Svante hjärta Maria


Nya favorit nallen!


Ursäkta..

Nu har det dröjt alldeles för lång tid sen senaste uppdateringen, jag vet, men det är lite svårt att hitta tid att skriva när Svante inte sover längre än ca 40 min i sträck under dagen. Men men, vad har då hänt sen sist?

I lördags var jag och Micke ute tillsammans utan Svante för första gången! Det var kusinträff med respektive som gällde och vi åt god mat och hade det mysigt. Under tiden fick hjältarna Sara och Hanna den stora äran att bära omkring på nästan 10 kg flera timmar i sträck. Det brukar inte behövas men just den kvällen tänkte Svante att det var läge att passa på! Stackarna...jag fick lite ångest faktiskt, så TACK än en gång flickor!!!=)

I söndags var Svante och jag hos Maria och fikade. Svante somnade i Marias famn och var så nöjd så! (Bilder kommer på det så fort datorn känner för ta emot från mobilen..)

För övrigt så har vi hängt upp hoppgungan. Svante har börjat vilja stå upp i knät och det är väl lugnt med en "normal-stor" bebis, men nu väger han 9360g (22 feb) för att vara exakt, så ni kan ju tänka er hur tungt det blir efter ett par minuter! Svante tyckte det var spännande och trippade runt på tårna (han fattar nog snart) och tittade sig storögt omkring!=)


Chillar..


Svantes nya hobby!

Skrapa med naglarna mot soffryggen! Ett enkelt och billigt nöje!

15 februari (1:a smakportionen)


Det blev en sötpotatis som fick den stora äran!

Vi hjälptes åt med detta svåra recept för bästa resultat..

So far so good...


Svante känner lukten och rusar ut i köket!

Spänningen är totalt...han gapar...

...lite skeptsisk...

...men fortsätter och äter snällt till vi tycker han fått tillräckligt. 2 teskedar får räcka och succén är ett faktum! =)

På begäran= Svantes nacke


ÄNTLIGEN!

I lördags var jag ute med tjejerna för första gången på ca 1 år! Det var väldigt roligt att komma ut och se lite folk, dansa loss lite och slippa ha på mig något med knäppning fram.. Under tiden fick far och son lite kvalitets tid hemma!

Veckan som gick...

Svante och jag tog en fika hos Pia och Victor. Svante levde farligt med en leksak som lät spännande...



Vi upptäckte att dem fina kläderna vi fick från Iréne och Matti plötsligt passade! När vi fick dem tänkte vi att Oj va länge det kommer vara till han kan ha dem, men det tog ju inte överdrivet lång tid...=) En annan outfit som äntligen var lagom var den underbara moln-bodyn från mamma. Eller ja, lagom på längden i alla fall...lite tight kanske...



Den gosiga kaninen från farmor och Bosse har varit väldigt populär att ha över sig när det har varit dags att sova senaste veckan!=)



Sen har vi varit väldigt söta också!

När man har en stund över..



Rätt var det är...

....kommer denna kepsen att passa!

Helgen som gick..

Nu i helgen hade vi namngivningskalas för Svante, ett bra sätt för våra familjer att äntligen träffas! Stort tack till farmor Ulla och Bosse som gjorde så fint för oss och tack till alla som kom och för alla fina presenter! (Såg att jag inte hade tagit någon bild på Svante på den stora dagen, en liten miss, så om någon annan gjorde det får man gärna skicka till oss!=))













På söndagen slöade vi innan mamma, pappa och Rickard körde hem igen. Tog en "liten" fika och mamma fick nytta av sin näsa som kittlades och fick Svante att skratta högt!=)








Tack Wicke!


Vill bara säga att jag älskar min "Jag gillar.." bok, jag äter på den varje dag och ser till att mamma blir tokig på prassel-ljudet. Tack så mycket! /Svante

Baby steps...

Den här veckan har vi jobbat lite på att sitta i stolen. Det gick sådär. Likt sin mor har Svante inte riktigt fattat det där med att sitta rakt i ryggen vilket resulterar i att han ramlar framåt och åt sidan. Men vi har ett par veckor kvar till första smakportionen! Annars har han börjat "snacka" lite mer den här veckan. Inte så mycket med mig och Micke som med alla lampor i hemmet men det kommer väl... Just det, han har också lärt sig hur man tar ut nappen ur munnen, men inte hur man sätter tillbaka den...

Svantes favorit lek (?)


Svante har börjat lägga saker på ansiktet hela tiden. Man tittar bort en sekund och nästa gång man tittar ligger han med något över huvudet och sprattlar som en sköldpadda på rygg ungefär. Så då tar man bort det. Och två sekunder senare ligger det där igen, och så håller vi på...

2 februari-Välkommen!

Ännu en liten medlem till Golden kanine klanen har fötts, 3 bebisar inom ett år har det blivit, så om ett par år kan ni höra Junior Kanines på radion!=)
Stort grattis till Ande och Éva för er söta lilla flicka som tittade fram i morse! Tänker på er och hoppas vi ses snart! (ska säga till Micke att inte tjata allt för mycket dock..:))

http://www.myspace.com/goldenkanine

Tänder på G?

Nu har Svante kommit in i "stoppa-allt-i-munnen-perioden". Han har varit lite gnällig och sovit rätt mycket senaste 2 dagarna så vi tror det är något på gång. Tänder, eller att han växer extra mycket..
Annars ar det inte hänt så mycket, i söndags bakade jag kola-kakor, sen fikade vi och spelade T.P. Jag och Micke alltså.=) Sen kom Lii och Maria på kvällen och kollade på film.. Igår sov Svante nästan hela dagen, och nu ska vi snart möta upp Maria och gå till stan en sväng och se om vi kan hitta något fint Svante kan ha på sig till helgen när det blir lite namngivnings-kalas! (Fast nu tittade jag precis ut och ser att det börjat snöa igen, så vi får väl se...)



RSS 2.0