Lör 29/5

Hemdags! Resan började med att vi fick vänta på tåget i Nybro. Sen fick vi vänta över en timme i Alvesta. Sen åkte vi buss från Hässleholm. Så resan som skulle ta 3 timmar tog 5 timmar. Det var tydligen inte så bra. Mamma och pappas verkade lite arga, men jag höll humöret uppe, gnällde inte ens. Mamma och pappa sa något om att jag är världens snällaste unge. Låter rimligt. När vi kom hem slukade jag en flaska välling och sov i 11 timmar. Tack för en rolig semester!!!

Fre 28/5

Världens mat på Nybro torg! Gratis mat och underhållning, och så säger dem att det aldrig händer något här? Sen gick vi hem och umgicks resten av kvällen, det var ju sista kvällen innan vi skulle hem till Malmö..

Tors 27/5

Mys i trädgården blev det idag. Jag försökte smaka på det gröna jag låg på flera gånger men mamma var framme med handen hela tiden. Tråkig! Framåt kvällen kom mormors syster Sonja och hennes man Rune. Sist vi träffades skrek jag när dem kom, men inte den här gången. Dessutom hade dem med fina presenter till mig och då får man pluspoäng! Som ni ser har jag pyjamas på mig. Jag var tvungen att bajsa ner 3 olika outfits under dagen för att få mamma och pappa att fatta att jag ville ha det. Hur svårt kan det va!?

Ons 26/5

PAPPA ÄR HEMMA IGEN!!!

Mån 24/5

Morfar, mamma, Hilma och jag åkte till Anneberg och hälsade på gammel-farmor Maj-Britt idag. Henne hade jag aldrig träffat innan men hon visade sig vara helt ofarlig, jättesnäll faktiskt! Hilma och jag passade på att lära känna varandra lite mer under dagen. Hon är också jättesnäll.



Sön 23/5

Idag har vi haft en lugn dag, och det var tur, för jag mådde inte så bra. Hängde mest på mormor och var varm...feber tror jag det hette. På kvällen fick jag dricka något och det blev jag ganska pigg av så jag fick vara uppe enda till tio! Jippie!



Lör 22/5

Idag var det livat. Först drog mamma med mig till stan en lång stund, och på kvällen kom en drös släktingar och grillade. Hilma nosade på kolen och jag visade upp min nya kanelbulle body!


Fre 21/5

Mammas kompis Wicke hade tydligen också fyllt år så vi gick dit och gav henne bl a en bild på mig, den gillade hon! Sen fikade dem. Igen. Mamma var lite ofokuserad tycker jag för hon tog ingen bild på födelsedagsbarnet så ni får titta på mig igen! (Som ni vet är jag gladare än jag ser ut ibland, jag var på jättebra humör även under trädet...)
 


Tors 20/5

Mammas kusin Martin kom förbi med min framtida kompis Filip! Han verkar vara en reko kille, han gick bra och kunde uttrycka sig lite bättre än mig (men så är han också ca 6 mån äldre).När vi mötte honom på garage-uppfarten vände han dock och började gå tillbaka till bilen, det var lite konstigt tycker jag...

 


Onsdag 19/5

Idag åkte vi till Kalmar och sprang runt lite i stan. Jag fick en badbalja! Sen hälsade vi på gammel-mormor. Hon var mysig och jag gosade in mig i hennes kind. Vet inte riktigt hur hon fick mig till det men mamma berättade att hon har 7 egna barn och nästan dubbelt så många barnbarn och då har man tydligen ess i sin skjortärm eller nått sånt...mysigt var det i alla fall! Sen blev jag jättetrött...


Tisdag 18/5

Idag firade vi Madde som fyllde år. Alla fick äta massa godsaker utom jag...men jag var glad ändå, sån är jag! Hilma, som inte känns så farlig längre, såg till att paketöppningen gick rätt till och blev mycket nöjd med resultatet som ni kan se..

 


Svantes resedagbok

Jag är i Nybro! Har varit här i snart en vecka nu. Pappa åkte till Tyskland på turnée så mamma ville ha lite sällskap tror jag. Det verkar som att det är fullt upp här för mamma har inte haft tid att uppdatera min blogg! Så jag gör det väl själv. I måndags åkte vi upp. Det var andra gången i mitt liv jag åkte tåg. Det var rätt kul faktiskt. Fast jag satt mest djupt nersjunken i min bilstol och läste min favorit bok "Krabban Konrad". Mamma tyckte inte det var lika kul, toaletterna var visst sönder och hon ville besöka dem i över 2 timmar... När vi kom fram var morbror Fredde och kusin Hilma hemma. Hilma är söt men skriker lite högt och nära mitt öra ibland, då kan jag bli lite ledsen. Men jag gillar henne jätte mycket innerst inne! Morbror Rickard och morfar var också där. Vi fikade, det gör man tydligen lika ofta här som hemma. Känns tryggt.

  


Hah!

Jag vet att alla föräldrar tror att dem har världens sötaste barn. Men vi har det på riktigt! Jo det är sant! Först tänkte jag också att det kanske var för att vi inte kunde vara objektiva, men nej, han är faktiskt sötast i hela världen!!!

Oops...

Nu är perioden igång när Svante "råkar" tappa saker i golvet hela tiden...

Två sidor av samma mynt


Snart i kapp...


Det kliar i munnen!


- Mammamamamamm!


Oj då...x2

För 2 veckor sen hände det vi inte trodde skulle hända oss. Vi har ju full koll! Men 1 sekund senare låg Svante på mattan och hade trillat ner från soffan. Han skrek, men var nog mest rädd. Han landade med huvudet på armen som tur var och mattan är ju mjuk. Så efter 5 min var det glömt, för hans del. Vi var skakiga hela kvällen...

Igår hände en annan sak. Jag skulle ta en dusch. Satte på kranen och insåg efter ett par sekunder (för sent) att jag hade amningsbh:n på mig fortfarande. Vi har ju kommit varandra nära senaste halvåret, men att duscha ihop är väl att ta i! Så kan det gå när man är lite tankspridd!

Svante & Selma

Ni hör ju själva hur bra det låter. I veckan fick dem lite guality time igen när vi besökte världens farligaste barn second hand butik (Tant Grön) och sedan tog en fika i vårsolen. När Selma sedan fick solen i ögonen var Svante inte sen med att låna ut sina solglasögon...kommer bli bra det här...=)

Nu börjas det...


RSS 2.0